ویزا خود اشتغالی کانادا

افرادی که در دو زمینه ورزشکاران، هنرمندان دارای دو سال از پنچ سال سابقه کار و کسب درآمد در زمینه های مذکور را داشته باشند، برای خود و خانواده و فرزندان زیر ۲۲ سال اقامت دائم کانادا را دریافت خواهند کرد.

نحوه امتیازبندی :

حداقل امتیاز لازم برای واجد شرایط شدن در این برنامه ۳۵ امتیاز میباشد.

تحصیلات ۲۵ امتیاز

سن ۱۰ امتیاز

تجربه کاری ۳۵ امتیاز

توانایی در مهارت انگلیسی یا فرانسوی ۲۴ امتیاز

انطباق پذیری ۶ امتیاز

مدارک مورد نیاز:

ارائه مدارک مبنی بر فعالیت در سطح جهانی

ارائه قراردادهای کاری، دریافتها و پرداخت مالیات بر در آمد

ارائه مدارک بیمه خود اشتغالی

ارائه اظهار نامه مالیاتی به همراه رسید پرداخت مالیات

 

تماس با ما

شما می توانید از راه های زیر با ما در ارتباط باشید:

ایمیل: info@persiandata.com

تلگرام: https://t.me/persiandataco

 

فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا