ویزای توریستی کانادا
۵ (۱۰۰%) ۱ vote

ویزا توریستی کانادا

۱-مالتیپل (مولتیپل) Multiple Entry Visa

تا زمان اعتبار ویزا

ورود نامحدود به کانادا

۲-سینگل Single Entry Visa

تنها یک بار ورود به کانادا

مدارک مورد نیاز:

پاسپورت معتبرحداقل با اعتباریکسال

سفردر ۱۰ سال گذشته

تمکن مالی، اسناد و حساب بانکی

دعوتنامه

شغل و جواز کسب

 

تماس با ما

شما می توانید از راه های زیر با ما در ارتباط باشید:

ایمیل: info@persiandata.com

تلگرام: https://t.me/persiandataco

 

فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا