ویزای تحصیلی دانشجویی کانادا
۴.۷ (۹۳.۳۳%) ۳ votes

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا در حال حاضر سریعترین روش مهاجرت به کانادا است که در بعضی پرونده ها در کمتر از یک ماه نیز پذیرش و اخذ ویزای دانشجویی برای دانشجو و گرفتن ویزای کار برای همسر دانشجو همچنین امکان تحصیل رایگان فرزندان میسر میشود.

گرفتن پذیرش تحصیلی و سپس اخذ ویزا تحصیلی به طور خلاصه دو گام اساسی برای اقدام ویزای تحصیلی به کشور کانادا می باشد

در ادامه پاسخ پرسش های متوال زیر را در رابطه با ویزای تحصیلی کانادا خواهید یافت:

  • ویزای تحصیلی کانادا ۲۰۱۸
  • مراحل گرفتن ویزای تحصیلی کانادا
  • ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان
  • بورسیه تحصیلی کانادا
  • پذیرش تحصیلی کانادا
  • هزینه مهاجرت تحصیلی به کانادا
  • مدارک لازم برای ویزای دانشجویی کانادا

ما با همکاری وکلا و مشاوران حرفه ای مقیم کانادا بصورت تخصصی کلیه خدمات ویزای تحصیلی کانادا را ارائه می نماییم. چنانچه قصد مهاجرت تحصیلی کانادا را دارید می توانید با تکمیل فرم ارزیابی رایگان، از شرایط مهاجرت خود آگاه شوید. اطلاعات فرم ارزیابی شما همرمان از طریق ما به چندین وکیل و شرکت مهاجرتی ارسال و بهترین پیشنهاد به شما اعلام میگردد.

 

شرایط و مدارک لازم برای ویزا تحصیلی دانشجویی کانادا

  • سن متقاضی برای تحصیل در کانادا:

بین ۱۸ سال تا ۲۲ سال اقدام برای لیسانس

بین ۲۲ تا ۲۵ سال اقدام برای لیسانس و فوق لیسانس

از ۲۵ تا ۳۵ سال اقدام برای فوق لیسانس

  • آخرین مدرک تحصیلی برای ویزای تحصیلی کانادا:

حداقل مدرک برای درخواست ویزای دانشجویی کانادا دیپلم و در واقع گواهی پایان دوره دبیرستان می باشد

  • تمکن مالی برای مهاجرت از طریق ویزای تحصیلی:

سفرهای متعدد حداقل دو سفر برای افراد ۲۳ سال به بالا

ساپورت مالی اگر دانشجو کوچکتر از ۲۳ سال بود

  • مدرک زبان انگلیسی برای ویزای دانشجویی کانادا

دانش زبان انگلیسی داشتن آیلتس ۶.۵ و بیشتر برای دانشگاهها و آیلتس ۶ برای کالجهای کانادا یا با شرط گرفتن نمره مذکور

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان

مهمترین مزیت تحصیل در کالج های کانادا امکان اخذ پذیرش بدون مدرک زبان و آیلتس است که به ویزای شرطی و Conditional معروف است و دانشجو بعد از ورود به کانادا در دانشگاه تست زبان خواهد داد در صورت قبولی در تست زبان کالج وارد دوره اصلی میشود و در غیر اینصورت دوره زبان کالج را شرکت خواهد کرد و بعد از اتمام دوره زبان وارد دوره اصلی میشود.در صورت نداشتن آیلتس تاییدیه ثبت نام آیلتس یا از طریق برخی کالج ها امکان اخذ ویزای conditional تحصیلی میسر است.

 

  • معدل برای ویزای مهاجرت تحصیلی و ویزای دانشجوی کانادا:

معدل لازم برای اخذ ویزای دانشجویی کانادا حدودا ۱۴ به بالا توصیه میگردد و البته معدل پاینتر نیز برای بعضی کالجها و دانشگاههای کانادا امکانپذیر است.

  • سابقه کار مرتبط با رشته مورد اقدام

    رزومه حرفه ای با فرمت word

دانشگاه ها و کالج های تورنتو

در تورنتو چند دانشگاه معروف وجود دارد مهمترین آنها دانشگاه تورنتو یا همان University of Toronto (UOFT) می باشد دانشگاه دیگر مهم تورنتو دانشگاه پیرسون Ryerson University است.

همینطور در تورنتو کالج های دولتی و خصوصی بسیاری وجود دارد که البته اکثر پذیرش های تحصیلی تورنتو از دانشگاههای دولتی شامل کالج سنکا  Seneca College ، کالج سنتنیال Centennial College، کالج جورج براون George Brown College و کالج هامبر Humber College را میتوان برشمرد.

رشته های دانشگاهها تورنتو

دانشگاههای تورنتو در تمام رشته های لیسانس(کارشناسی)،  فوق لیسانس (کارشناسی ارشد) و دکترا و فوق دکترا دانشجو می پذیرند بیشتر بورسیه های تحصیلی و دانشجویی تورنتو مربوط به رشته های کارشناسی و اغلب دکتراست.

دانشگاههای تورنتو در تمام رشته های پزشکی، مهندسی، هنر، معماری، حقوق و فلسفه و … دانشجو می پذیرند.

رشته های کالج های تورنتو

یکی از مزایای تحصیل در کالج های تورنتو طیف وسیع رشته های جذاب برای کارفرمایان است که با طی مدت ۱ یا نهایتا ۳ سال کار میشوند.

از دیگر مزایای تحصیل در کالج امکان پذیرش در رشته های بسیار راحت ورزشی یا هنری مانند عکاسی، نقاشی، آشپزی، رقص و … است که بسیار مناسب برای خانومها است و در کنار پذیرش در این رشته های نیز امکان اخذ ویزای کار برای همسر ایشان نیز وجود دارد.

 

زمان مناسب برای اپلای ویزای تحصیلی کانادا

معمولا دانشگاه ها در یکسال، دو نوبت پذیرش دارند. پاییز/fall و بهار/ spring که بسته به دانشگاه deadline های مختلفی دارند. در این مورد هم بهترین راه چک کردن سایت خود دانشگاه مربوطه است.

  • ویزای تحصیلی کانادا

    ویزای تحصیلی کانادا

    اقامت بعد از تحصیل در کانادا

شما می توانید پس از اتمام تحصیل در کانادا برای اقامت دائم اقدام نمایید.

معمولا در دوره های دانشگاهی یکساله کانادا یک سال هم اجازه کار برای دانشجو صادر میگردد و برای دو سال به بالا دو سال نیز ویزای کار در کانادا پس از ویزای دانشجویی داده میشود که با گرفتن امتیازات مربوط به تحصیل در کانادا و همینطور پس از یک سال کار در کانادا امکان درخواست مهاجرت و PR از طریق برنامه مهاجرتی اکسپرس اینتری به راحتی میسر است.

 

تماس با ما

شما می توانید از راه های زیر با ما در ارتباط باشید:

ایمیل: info@persiandata.com

تلگرام: https://t.me/persiandataco

 

فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا