Rate this post

استارتاپ ویزا کانادا

کانادا به دنبال جذب کارآفرینانی است که پتانسیل راه اندازی شرکت های نوآور را داشته و می‌توانند ایجاد شغل نمایند. اگر یک ایده خوب داشته باشید و بتوانید یکی از سازمان های معرفی شده توسط اداره مهاجرت را راضی به سرمایه گذاری در طرح خود کنید، ویزای استارت آپ به شما و خانواده شما تعلق خواهد گرفت که توسط آن ویزای اقامت دائم کانادا اعطا می شود. دقت کنید که شما مجاز به سرمایه گذاری شخصی نمی باشید مگر اینکه سازمان های معرفی شده از شما بخواهند تا در سرمایه گذاری شراکت کنید.

برنامه ی ویزای استارت-آپ به مهاجران کارآفرین در حینی که کمک به استقرار آنها در کانادا می کند، ویزای اقامت دائم نیز می دهد. برنامه ی ویزای استارت آپ کارافرینان مهاجر را ترغیب می کند تا شرکت های خود را در کانادا گسترش دهند. متقاضیان موفق با سازمان های بخش خصوصی کانادا رو کار دارند و می توانند در زمینه ی راه اندازی و بازگشایی شرکت خود در کانادا، بودجه، راهنمایی و تخصص دریافت نمایند.

در صورت موفقیت در اخذ این ویزا به شما و خانواده وابسته به شما ویزای اقامت دائم کانادا اعطا می شود و این ویزا مشروط به موفق بودن بیزینس مورد نظر نمی باشد و حتی در صورت عدم موفقیت در بیزینس مورد نظر پس از ورود به کانادا خللی در اقامت دائم شما و خانواده شما ایجاد نخواهد شد. سالیانه تا سقف ۲۷۵۰ پرونده در برنامه Start up انتخاب میشوند.

برای اینکه واجد شرایط ویزای استارت آپ باشید علاوه بر اینکه نباید قصد مستقر شدن در کبک را داشته باشید،  باید سه شرط زیر را با هم داشته باشید:

شرایط ویزای استارت آپ کانادا

شرط اول: اثبات کنید که طرح تجاری یا ایده شما توسط یکی از سازمان های معرفی شده حمایت می شود. در این حالت این شرکت ها نامه ای مبنی بر پذیرفته شدن طرح تجاری شما خواهند داد.

حداقل سرمایه گذاری برای این ویزا چه قدر است؟

اگر سرمایه شما توسط designated Canadian venture capital fund تامین می شود ۲۰۰ هزار دلار

اگر سرمایه شما توسط designated Canadian angel investor group تامین می شود ۷۵ هزار دلار

اگر در Canadian business incubator program پذیرفته شوید نیازی به تامین هزینه اولیه نخواهید داشت و باید در برنامه آموزشی آن ها قبول شوید.

شرط دوم: مهارت در زبان انگلیسی و یا فرانسوی حداقل در سطح CLB5 در تمامی چهار مهارت زبان که با یکی از آزمون های معتبر زبان اثبات شود.

CLB LevelIELTS SpeakingIELTS ListeningIELTS ReadingIELTS Writingامتیازکل
سطح ۴ به بالا۴-۴.۵۴-۴.۵۴-۴.۵۴-۴.۵۵
CLB LevelTEF SpeakingTEF ListeningTEF ReadingTEF Writingامتیازکل
سطح ۴ به بالا۱۸۱-۲۲۴۱۴۵-۱۷۹۱۲۱-۱۴۹۱۸۱-۲۲۴۵

شرط سوم: سرمایه کافی برای ۶ ماه اول زندگی در کانادا را برای تامین هزینه های اولیه خود و خانواده تان داشته باشید. دقت کنید که این هزینه ارتباطی با سرمایه گذاری در کشور کانادا ندارد و در این نوع ویزا شما شخصا نیازی به سرمایه گذاری ندارید.

Size of Family UnitMNI
۱ person$۱۱,۸۲۴
۲ persons$۱۴,۷۲۰
۳ persons$۱۸,۰۹۷
۴ persons$۲۱,۹۷۱
۵ persons$۲۴,۹۲۰
۶ persons$۲۸,۱۰۵

 

تماس با ما

شما می توانید از راه های زیر با ما در ارتباط باشید:

ایمیل: info@persiandata.com

تلگرام: https://t.me/persiandataco

 

فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا